Sömn är livsviktigt

Sömnproblem är oftast toppen av ett isberg och kan vara symtom på djupare problem. Vanliga symtom är stress, utbrändhet, depression, prestationsångest, utmattning, koncentrations- och minnesstörningar, muskelspänningar, smärta, snarkning, apné, övervikt, fetma, kardiovaskulära problem och sömnstörningar.

Permanent sömnbrist och sömnproblem är en stor riskfaktor och kan leda till utvecklingen av många olika sjukdomar, både psykiska och fysiska.

4776 Psykologi psykolog Jerry patient
4797 Psykologi Jerry

Ta tag i dina sömnproblem

Om du upplever att du har ihållande sömnproblem rekommenderar vi dig att du bokar in en tid för att se över din situation. Vi fokuserar på helheten och hjälper dig med att förebygga, utreda, behandla och följa upp. Ibland räcker enklare förändringar och andra gånger krävs det lite mer. Hos oss får du hjälp av experter, i en trygg och säker miljö.

Här erbjuder vi kvalitet, spetskompetens med ett komplett team och en effektiv samordning av specialistläkare och vårdpersonal för ditt bästa.

Hur behandlar vi sömnproblem?

Det går inte att särskilja vakenhet från sömn. Därför ser vi alltid till helheten när vi utreder en sömnstörning och väljer behandling. Vilken behandling, eller kombination av behandlingsmetoder, som är rätt för dig beror på en rad faktorer. Därför börjar vi alltid med att du får träffa vår läkare som är specialist på sömnproblematik.

Hör av dig till oss

Vi på Vasakliniken Sömn kan hjälpa dig att hitta rätt behandling för dig. Ring oss så berättar vi mer.